Scroll to top
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 250 lei
  • office@brazilianbondbuilder.ro
  • 0799 988 740

Despre


B3 Brazilian Bond Builder

Services

b³ Brazilian Bond Builder

Reprezintă un sistem profesional cu o tehnologie extrem de inovatoare ce este clinic demonstrată că penetrează cortexul fibrei capilare, și dovedită ca reatașează legaturile chimice ce s-au rupt în timpul oricărui proces de vopsire sau decolorare; acest lucru este posibil grație utilizării sistemului anhidru și co-polimerilor special creați pentru a reduce în mod dramatic deteriorarea și degradarea părului, precum și a îmbunătăți retenția pigmenților de culoare, toate acestea fără a se schimba deloc oxidantul folosit și fără a adauga timp suplimentar la procesarea culorilor sau decolorantilor.

Services

Deteriorarea părului rezultă dintr-o combinație de mai mulți factori; nu rezultă numai din serviciile chimice din salon, ci și din stylingul de zi cu zi al părului sau factorii externi ai mediului. Când părul este vopsit sau decolorat, legăturile chimice ale fibrei capilare care formează Complexul Membranei Celulare (CMC) sunt rupte sau separate astfel încât culoarea fie se depozitează, în cazul vopsirii părului, fie se elimină din păr (în cazul decolorării). După procesul de vopsire sau decolorare, pe măsura ce Complexul Membranei Celulare (CMC) revine la forma inițială, multe dintre aceste legături chimice principale nu mai fuzioneaza între ele, conducând la deterioarea rapidă a celulelor cuticulelor și cortexului care sunt responsabile pentru suportul structurii interne a fibrei capilare.

b3 Brazilian Bond Builder lucrează și acționează la nivel de celule, vizând și reparând legaturile rupte și compromise ce ar cauza de-a lungul timpului ruperea părului, fără să obstrucționeze sau să altereze procesul de vopsire sau decolorare.

Mixând b3 Brazilian Bond Builder în absolut toate formulele de vopsire sau decolorare, ajută eficient să restabilească integritatea părului. Rezultatul este reducerea dramatică a ruperii părului în timpul serviciilor profesionale de vopsire/decolorare, un păr vizibil mai sănătos și mai rezistent, și o culoare mai vibrantă și mai rezistentă imediat după și între vizitele la salon.

Contact

Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii